Zdarec Lukine(dodge 426), zdarec lidi!!.Zase to tak neodsuzuj, ty vyjížďky na pískovně a po lese to bylo super. Takže zas řeknu něco já: Ještě vlastním Xmoto AGB XB 31 jedná se o velký model. kola vpředu 21 vzadu18-(Jen pro úvod AGB, Sohoo, Xmoto atd.,jsou vlastně všechny stejné výrobky pocházející z číny, je to všechno firma Xmoto),mají licenci na motory honda xr 250 s menšíma úpravama, nebo s malou změnou koncepce. Takže: mám ji 3roky,kupoval jsem ji novou za 35000,-Kč u Českých Budějovic. Jízdní vlastnosti-Krátké rychlostní stupně max kolem 90km/h,originální tlumiče stojí za prd,zadek celkem ok, je vyšší než ostatní cross-(ale s druhýma vidlema, které se neboří) honda suzuki yamaha ktm, no prostě všechno, nepohodlné sedlo,pěkná spotřeba, můžeš to točit jak zdutů kočku a vlezeš se do 4litrů(což je celá nádrž) celou sobotu od obeda do vecera na nádrž. mám vidle kawasaki řidítka racetech, originál jsou jak z másla co si natřete na rohlík, naprosto nepoužitelné!!!zásadní chyba ve výrobě u soudruhů na druhé straně. ZÁVADY--(od výroby přední tlumiče,řidítka,nepohodlné sedlo).velmi tvrdým zacházením v terénu, no prostě plný heft všude. asi po měsíci tlumiče odvařené,z řidítek pomalu koloběžka,po 4měsícech uletěly šrouby rozety.stálá závada, vyměníte za pevnostní šrouby a bude vás to čekat každý cca 4tý měsíc jezdění,horší varianta náboj kola.po 2letech prasklý šroub kyvky,repasde přepáčka, dále pokažený el. startér,žačla žrát olej samozdřejmě popraskaný píst, z důvodu špatného výpočtu při konstrukci,originál píst smrt!!!!dále gufera ventilů,stále rozeta

ale je to tak všechno, další věc je ta že náhradní díly jsou úplně za směšnou cenu oproti japoncům rakušákům atd. startér 1200,-píst kolem 600,-

gufera240,-těsnění už nevím ale prostě do 1200 uděláte motor

:D kliku ojnici nebude snad nikdo nikdy řešit ale taky to nejsou velké částky prostě i kdyby jste měli závadný kus, tak zajezdíte sezonu za par korun. Závěr: sice se s tím dá jakž takž zaskákat,zajezdit, pojezdit po zadním, ale prostě je to úplně něco jinšího než závodní nářadí.je to spíše na víkendové zablbnutí s kámošema po lese za pár kaček.když vyměníte tlumiče a řidítka tak pojezdíte. je to hlavně o financích, pokud nemáte narvanou peněženku takm pořídíte celkem slušný stroj na chatu ,hlavně na naučení nebo na ryby.ale po 2letech vás to začne štvát a stejně si koupíte japončíka. toť moje zkušenost a měl jsem i nějaké mašiny 80té 90vadesáté roky např yz 125,xr500,dt atd. a radši fakt to xb 31

je to všechno jen o penězích.čauec lidi