Právě je sob 19. kvě 2012 14:34:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Sponzoři soutěže:
MX shop Corridashop

Verze pro tisk Předchozí téma | Následující téma 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jawa 50
PříspěvekNapsal: úte 26. říj 2010 11:30:30 
Heel Clicker

Pokud chcete s něčím poradit ohledně jawy 50 - mám na mysli úpravy, kam jet na zavody ,...atd.
-tak se ptejte radi odpovime

Předmět příspěvku: Re: Jawa 50
PříspěvekNapsal: ned 05. pro 2010 17:32:31 
Whip!

zdravím vás teame, chtěl bych se zeptat ohledně rad na úpravu pionýra, po stránce vzhledu pružení, jsem si ho jakškatž upravil ale převody a vše ostattní mám stále na originále, mám 9z primár, sekundárka 11-13, zadní rozeta origo, ale nějak nevím co dál není to ono, co vy nato? přemýšlel sem o výměně zadní rozety na větší třeba75 a dát větší sekundár bude to lepší převod? nějaké rady ohledně tohodle, vůbec nevím čím začít, když to peru po poli u zahrady tak dobrý, ale když to vezmu na trat tak to pořád nemůžu vyladit, naposled sem zvolil 9z primár 12 sekundár, na rovinkách dobrý docela ale v prudších zatáčkách sem musel vyrazit za 1 na plný, dvojka to nějak nechtěla brát, příjde mi že nejede jeste moc dobře prostě tak bych potřeboval radu ohledně převodů, popřípadě jak to jinak upravit jestli dít větší trisky nebo tak, karbec origo vyčištěný, na válec nešáhnuto nevím jak v tom sem ůplný začátečník a nevím co tam dělat ani z daleka, ke snížení hlavy sem ještě nedošel,nevím o kolik bych jí měl snížit, to bych nechat mohl to není tak drahé jako válec např od stejskyho, popřípadě, co mi dopoučíte všechno vy ohledně převodů a podobných věcí, vubec nevím jak dál, jestli by mi pomohl nějaký ten rezonanční výfuk a podobně, nejhorší je že nevím ani minimum jak nadupat válec tedy pokud to doma jde, popřípadě jestli by mi pomohl například jednokroužkový píst s tím tuning kroužkem mám klasiku dvoukroužek, nevím, jinak motor po go dobrý stav myslím tím klika, výbrus ližiska nikde ted nic neciká nebo tak... tak jestli mi k tomu napíšete nákou delší radu co a jak tak moc díky. S pozdravem Urby

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 8:15:55 
Heel Clicker

S napřevodováním pionýra jakýho máš ty je trochu problém protože na originál karbec a válec to moc nejede a tim padem to muzes naprevodovat tak ze ti to nepojede na rovine rychle ale pojede to do kopcu a nebo obracene :(
Precti si na http://muwa.blog.cz/0903/diskuze#komentare
to ti urcite neco pomuze

PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 11:47:53 
Whip!

dobrá, já si to pročtu, díky za typ. =) snad mi to pomůže, a hold si budu muset nekde nechat udělat ten válec sám si na to netroufnu.. s pozdravem Urby

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]