Ahojky,
ty jo sem ráda, že se naše řady holek co chtějí jezdit nebo jezdí mx rozšiřují
Jak sem koukala tak píšeš, že ti je 17let, z čehož bych ti doporučila takhle pro začátek a jako nejlevnější investici aby sis koupila 125 2t

protože třeba 85, už by byla na tebe moc malá, leda kdyby si jí měla na velkých kolech to by potom taky šlo. Já jsem začínala na 125 a sice ze začátku to bylo fakt děsný, protože přesně jako ty sem neuměla vůbec řadit ani na ničem podobnym jezdit, ale když budeš jezdit tak to příde samo

já sice 125 po roce vyměnila za 250 4t, ale tam když se ti něco vysype je to pak drahá investice

ale teď sem fakt ráda že jí mám, protože přeci jen na 2t je to těžší jezdit a víc to tahá a je to takový ucukanější a ten 4t je takový hodný takže je na tom takový trošku lepší nebo lehčí svezení, ale zase se říká že na vyježdění a naučení pořádně technice je nejlepší 2t, ale mě už je 24let, takže já stejně už žádného velkého úspěchu v závodění nedosáhnu, takže chci spíš jezdit tak pro radost, i teda závody, ale už asi nepojedu nějak na světový úrovni, takže proto sem si pak nechala toho 4takta.... pokud budeš ještě něco potřebovat nebo s něčim poradit, s výbavou atd. tak klíďo napiš!!!
Jinak na
http://www.corridashop.cz nakoupíš všechno co potřebuješ